Meistä

Keitä te olette?

Mellakka Management on kansainvälisen tason manageritoimisto ammattilaisille yli rajojen. Haluamme olla Suomen paras ja mukavin manageritoimisto. Tuotamme laadukasta ja talenttien näköistä sisältöä asiakkaan toiveet huomioiden. Kohdistamme täsmällisesti – kuitenkin laaja-alaista osaamista hyödyntäen. Tunnemme talentimme ja osaamme yhdistää heidät onnistuneesti oikeiden brändien kanssa, parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Kaupallisten onnistumisten kokonaisuudet toteutuvat saumattomasti kaikkia osapuolia ilahduttaen, kehittäen ja palvellen.

Mitä varten olette olemassa?

Tarjoamme kansainvälisen tason manageri- ja agenttipalveluilta eri alojen osaajille. Mahdollistamme isoja ja pieniä projekteja podcasteistä pitkäkestoisiin brändiyhteistöihin. Hoidamme kustannussopimuksia, mainoskuvauksia, kampanjakonsepteja ja autamme eteenpäin uralla sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

Miksi teillä on tämä homma hanskassa?

Ylläpidämme aktiivisesti kehittyvää tekemisen tasoa, joka vetoaa sekä kotimaiseen yleisöön että avaa mahdollisuuksia maailmalle. Meillä on rohkeutta toimia asiantuntijuutemme ja arvojemme mukaisesti. Helpotamme elämää ja ratkaisemme kaikenkokoisia ongelmia. Näin talenttimme pystyvät keskittymään ydintekemiseensä.

Oletko kiinnostunut työskentelemään Mellakalla?

Käy Työpaikat-välilehdellä tutustumassa kaikkiin Mellakka-perheen avoimiin työpaikkoihin tai jätä avoin hakemus!

[show-personnel]

Ota meihin yhteyttä

[hubspot portal=”7098196″ id=”78d9e06d-a807-4f5f-b926-11523b708983″ type=”form”]