Palvelut

Mitä palveluita tarjoamme?

Mellakka Management edustaa Suomen kiinnostavimpia luovien ja yhteiskunnallisten alojen vaikuttajia. Buukkaa meiltä innostava puhuja, menestyksekäs kaupallinen yhteistyö, brändiisi sopiva sisältökonsepti, urasuunnittelua tai –sparrausta.

Tarjoamme sekä lähtökohtia & kasvun keinoja pienemmille projekteille ja uusille asiakkuuksille että tuotantokapasiteettia laajempiin, pitkäaikaisiin kokonaisuuksiin. Onnistumisen hetkiä on koettu yhdessä kuluttajillekin katukuvassa näkyvien toimijoiden kanssa – esimerkiksi Storytel, Stockmann, Saarioinen ja Estée Lauder ovat pitkäaikaisia asiakkuuksiamme.

Managerointi

Managerointi on kaikkea urasuunnittelusta mediakriisien hoitamiseen, konseptoinnista kaupallistamiseen, ja neuvottelua diileistä ja sopimuksista. Meillä on vahva osaaminen monelta eri alalta, ja erittäin reipas ote myymiseen. Tunnemme oikeat tekijät ja yhteistyökumppanit Suomessa ja maailmalla.

Puhujat

Mellakka Management on valinnut edustukseensa kiinnostavia uusia ääniä ja poikkeuksellisen lahjakkaita tunnettuja tekijöitä. Meiltä löytyy asiantuntijoita muun muassa diversiteettikysymyksiin, tekoälyyn, itsensä johtamiseen ja empatiaan. Ja kaikkeen siltä väliltä.

Valmennukset

Valmennamme ja sparraamme myös muita kuin edustamiamme ihmisiä. Some-tekemisestä mediavalmennukseen, esiintymisestä CV:n kirjoittamiseen.

Vaikuttajat

Mellakka Managementin edustamat talentit ovat sisältöjen rautaisia ammattilaisia. Suunnittelemme ja toteutamme laadukkaita kaupallisia yhteistöitä ja erilaisia sisältöjä asiakkaan tarpeita, tavoitteita ja toiveita kuunnellen. Vaikuttajamme ovat myös alansa arvostettuja asiantuntijoita kanaviensa ulkopuolella.

Kaupalliset yhteistyöt

Kaupalliset yhteistyöt voivat olla mitä tahansa yksittäisestä Instagram-yhteistyöstä monikanavaiseen vaikuttajakokonaisuuteen. Esimerkiksi podcast-sarja, luentokiertue, opetusvideosarja, B2B-videosarja tai webinaari. Kaupallinen yhteistyö olla myös tuote- tai vaatemallisto, kirja tai vaikkapa elintarvikesarja. Ideoimme mielellämme kanssasi parhaan konseptin, ota yhteyttä!

Konseptointi

Luomme asiakkaan ja talentin kanssa toimivan tavan tehdä yhteistä sisältöä. Idea jalostetaan konseptiksi, joka toimii sekä mainostajalle että sisällöntekijälle.

Urasuunnittelu

Autamme löytämään uuden suunnan tai kulman uraan. Avustamme CV:n/LinkedInin ja hakemuksen terävöittämisessä. Hoidamme visuaalisuuden miettimisen ja oikean lähestymisen verkkopresenssiin.

Brändäys

Valikoimaamme kuuluu myös tiivis ja tehokas workshop, jossa henkilöbrändiä anaysoidaan, kehitetään ja sille etsitään selkeämpi suunta.

[show-experts]

Ota yhteyttä

[hubspot portal=”7098196″ id=”78d9e06d-a807-4f5f-b926-11523b708983″ type=”form”]